HOME

Onze systemen verder uitgelegd

Robot

PILS

AIS

We hebben een compleet nieuwe robot voor apotheken ontwikkeld. Speciaal voor de Nederlandse apotheken. Vullen, veranderen en uitgeven met een robot was nog nooit zo eenvoudig en ook nog nooit zo betaalbaar.

 

Pharmaned levert al bijna een decennium robots aan apotheken in binnen-en buitenland. Ons uitgangspunt is eenvoudig; “hoe klein moet een robot zijn om aan de wensen van de apotheker te voldoen?”. We zien heel vaak robot welke te groot, te traag , te onhandig en niet efficiënt zijn. Dat is ontzettend vervelend voor de betreffende apotheek. Het voordeel wat behaald zou worden met de robot is er zeker niet. Slechts door het inzetten van de juiste robot krijgt u meer tijd voor uw patiënten en kunt u zich volledig inzetten voor het geven van goede farmaceutische zorg.

 

Er zijn een aantal verschillende situaties waarin robots ingezet kunnen worden Een NORM-apotheek heeft meestal voldoende aan een kanaalrobot met 900 kanalen. In principe hoeven medicijnen welke 1 x per 2 weken of minder worden uitgegeven hier niet met de robot te worden uitgegeven.

 

Als een apotheek gaat Local Fillen (recepten klaarzetten voor meerdere eigen apotheken) is een grotere robot interessant. Pharmaned bepaalt samen met u op basis van het aantal apotheken en een uitgifteanalyse hoe groot de robot dan zou moeten zijn .

 

Veel groothandelaren leveren meestal de mogelijkheid om (herhaal-) medicatie via Central Filling aan te leveren. Pharmaned is de ontwerper van diverse Central Fill units geweest en heeft nu een eigen zeer interessante en snelle oplossing voor. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Pharmaned is uw adviseur voor een perfecte Nederlandse apotheekrobot van de nieuwste generatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij garanderen dat we altijd een oplossing vinden die wat de kosten betreft mee zullen vallen. Wij dagen u uit!

 

 

De PILS (Phamaned Intelligent Label Systeem) is een speciaal voor de Nederlandse apotheek ontwikkeld etiketteersysteem. Het bestaat o.a. uit een SMART-softwarepakket, printers, beeldschermen en scanners waarmee het verkeerd etiketteren van een medicijndoosje tot het verleden behoort. Een dubbele controle is hiermee niet meer nodig; uw assistenten krijgen meer tijd voor de patiënten.

 

Met de PILS scant u elk doosje uit uw recept, is het juist dan krijgt u een etiket, is het een verkeerd doosje dan krijgt u niets. Het recept kan volledig verwerkt worden en daarna krijgt u een controle etiket. Fouten maken is onmogelijk. De PILS is via een speciale koppeling aan uw AIS te koppelen en volledig geïntegreerd in ons AIS en robotsoftware.

 

Parmaned levert in samenwerking met Tetra het Tetra / Bricks AIS. Dit AIS is volledig ontwikkeld voor Nederlandse apotheken Deze focus geeft u de garantie dat alle nieuwe Nederlandse wetten, regels en ideeën dan ook snel verwerkt en geïmplementeerd zullen worden.

 

Dit AIS is altijd compleet, we werken niet met modules welke u later bij moet kopen (betalen).

Voor een zeer concurrerende heldere prijs per jaar bent u altijd operationeel en 100% up to date zonder zorgen en met slechts één aanspreekpartner.

PHARMANED BV

Gildelaan 125, 5081 PS Hilvarenbeek

KvK 73732958

 

Johan Muskens T. 06-83670682 • Bart van der Heijden T. 06-22947276

info@pharmaned.nl